Breaking News
17 Απριλίου 2019

Αθωωτική για όλους τους εμπλεκόμενους ήταν η απόφαση που έβγαλε η Επιτροπή Εφέσεων για το πολύκροτο παιχνίδι ΟΦΗ και Αιγινιακού για τη σεζόν 2016/17 της Football League, με τις ομάδες να δικαιώνονται και τους Κρητικούς να παραμένουν στη Super League.

 

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ανατροπή της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των Κρητικών και του Αιγινιακού (6-0), που είχε διεξαχθεί τη σεζόν 2016/17, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι αθωώθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε ένοχη τον σύλλογο του Ηρακλείου για χειραγώγηση του ματς με τον αντίστοιχο της Πιερίας και είχε ανακοινώσει τον υποβιβασμό των δυο κατά μια κατηγορία, δηλαδή τον πρώτο στη Football League και τον δεύτερο στη Γ' Εθνική, σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι την επικύρωση της αναδιάρθρωσης.

Εξάλλου τους είχε αφαιρέσει από 6 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 300.000 ευρώ. Επίσης στον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ και απαγορεύση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής, αλλά και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής. Ιδια τιμωρία και για τον πρόεδρο του Αιγινιακό, κ. Νώπα.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές Λιόλιο, Τόλιο και Γιαζιτζόγλου (του Αιγινιακού) απαγορεύση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δέκα χρόνια και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Τέλος, στον κ. Μαχαιρίδη επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής. Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΟΦΗ κ. Πηρουνάκης απαλλάχθηκε.

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

Όλοι οι παραπάνω κρίθηκαν αθώοι από την Επιτροπή Εφέσεων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα της πειθαρχικής απόφασης σημειώνεται ότι: «Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ Αιγινιακός, Τσάλος, Νώπας, Μαχαιρίδης, Βασ. Λιόλιος, Αθ. Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα των συγκεκριμένων άρθρων του κώδικα δεοντολογίας».

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα (15/04) η ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή της στην ΕΠΟ ζήτησε την έκδοση της απόφασης, εκφράζοντας απορίες για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics