Breaking News
14 Μαΐου 2019

Για την εμπλοκη του στα διοικητικα του ΟΦΗ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Σαραγόσα, «El Periodico de Aragon».

 

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ έκανε απολογισμό καριέρας, μίλησε ακόμα και για το αγαπημένο του ΝΒΑ, δηλώνοντας ότι έγινε Σικάγο Μπουλς λόγω του πατέρα του, ενώ μίλησε για τη νοοτροπία της νέας διοίκησης.

«Πάλευα το πρότζεκτ για τρία χρόνια. Στην αρχή της περιόδου, επιτέλους, δόθηκαν οι δυνατότητες για να γίνει πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εψαχνα για την ομάδα καθαρούς ανθρώπους που να προσέχουν όχι μόνο τον ΟΦΗ αλλά και όλη την κοινωνία γιατί αποτελεί μέρος του νησιού. Αυτή είναι η δική μας νοοτροπία. Έχουμε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο. Το σημαντικό είναι να χτίσουμε μια καλή ευρωπαϊκή βάση».

Ο Σαμαράς αναφέρθηκε και στις αρμοδιότητες που έχει στο νέο εγχείρημα στον ΟΦΗ «Ο ιδιοκτήτης είναι Ελληνοαμερικανός και ζει στις ΗΠΑ οπότε πέφτει το μεγαλύτερο βάρος στα χέρια μου. Ασχολούμαι με τα πάντα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό και το οικονομικό κομμάτι. Σε κάθε θέση υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συγκεκριμένη δουλειά».

Οσον αφορά στον πατέρα του Γιάννη, αναφέρεται στο πώς είναι να δουλεύουν μαζί, ενώ κάνει χιούμορ για τον τρόπο που τον έφερε στον ΟΦΗ: «Ο πατέρας μου την προηγούμενη σεζόν άρχισε στην ΑΕΚ αλλά τον... έκλεψα για τον ΟΦΗ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics