Breaking News
14 Μαΐου 2019

Με επιστολή προς την ΕΠΟ και τον Πλατανιά η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει να γίνει την Τετάρτη 15/5 η κλήρωση για την έδρα των μπαράζ και να οριστούν άμεσα τα δύο παιχνίδια. Η καθυστέρηση όπως τονίζουν δυσχεραίνει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η επιστολή:

"Επειδή είδαμε ότι και σήμερα περνάει η μέρα χωρίς η ΕΠΟ να παίρνει την παραμικρή πρωτοβουλία για να μας ενημερώσει σχετικά με το θέμα των μπαράζ και την κλήρωση, στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ και στον Πλατανιά. Μεταξύ άλλων στην επιστολή σημειώνουμε ότι: Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics