Breaking News
19 Μαΐου 2019

 

Οριστικά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών.



Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών είναι οριστικά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019. Δεν χρειάζεται να περιμένει με αγωνία και τη δεύτερη αγωνιστική μέρα στην Μπρατισλάβα και το προκριματικό στάδιο 2, καθώς στη 2 ηαγωνιστική του 4ου γκρουπ, η οικοδέσποινα Σλοβακία επιβλήθηκε της Ελβετίας με 3-1 και διευκόλυνε και την Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η διοργανώτρια του ομίλου έχουν από μία νίκη και 2 βαθμούς και ό,τι και να γίνει αύριο στον μεταξύ τους αγώνα θα καλύψουν τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ και θα πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά της Ναντ. Η Ελβετία έχει επίσης 2 βαθμούς με τις ήττες της, αλλά θα μείνει τελευταία γιατί ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της.

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου υλοποίησε τον δύσκολο στόχο του και απέδειξε ότι έχει αξία και ότι ξέρει να παλεύει για να φέρνει -αναλογικά- τις δικές του επιτυχίες. Η απόφαση για μείωση των ομάδων στα Παγκόσμια και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δημιούργησε μία νέα κατάσταση για την εθνική μας, αλλά όπως προ καιρού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έτσι κατάφερε και τώρα με μαχητικότητα, υψηλό ηθικό και σκληρή δουλειά να βρεθεί κι ανάμεσα στις 24 ομάδες, που θα μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι διεθνείς μας (Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου) αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 12:00 τη Σλοβακία και θέλουν να τελειώσουν τους αγώνες τους όπως αρμόζει στις αξιόλογες εμφανίσεις και την πετυχημένη προσπάθεια τους στη διοργάνωση.

Θα παίξουν ελεύθερα κόντρα στο φαβορί για την πρωτιά και θα παλέψουν για το καλύτερο. Στο στάδιο 2 σχηματίστηκαν 5 γκρουπ, τα παιχνίδια γίνονται σε ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις και συνολικά 10 ομάδες θα καλύψουν τις εναπομείνασες θέσεις για την τελική φάση της Γαλλίας. Η εθνική ανδρών θυμίζουμε, έχει προκριθεί για τη Ναντ από το προκριματικό στάδιο 1.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics