Breaking News
11 Ιουλίου 2019

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα στον ΟΦΗ.


Στον ΟΦΗ ανήκει και επίσημα 100% ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του από την Κουρίκο Ουνίδο, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα από την Curico Unido για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία.
Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Curico Unido για τη μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2023.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics