Breaking News
11 Ιουλίου 2019

Με 28 ποδοσφαιριστες και όχι 27 ταξίδεψε η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία όπου θα συνεχίσει μέχρι τις 31 Ιουλίου την προετοιμασία του . Νέο πρόσωπο στην αποστολή της Κρητικης ομάδας είναι ο αδερφός του Ναμπί, Σαμίρ ο οποίος έμεινε ελευθερος από την Αγγλική Τορκί και θα δοκιμαστεί στον ΟΦΗ 

 

Ο Σαμίρ Ναμπί που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τορκί Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, έμεινε ελεύθερος και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ΟΦΗ. Την σεζόν που μας πέρασε είχε δοθεί δανεικός στην Χέιλσόουεν Τάουν.

Μάλιστα ο Σαμίρ ταξίδεψε  μαζί με την αποστολή των Κρητικών στην Ολλανδία και θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα συμβόλαιο ώστε να γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του. Δεν αποκλείεται στην Ολλανδία να δοκιμαστούν κι άλλοι παίκτες από την ομάδα του Ηρακλείου.

Στη φώτο τα δύο αδέρφια μαζί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics