Breaking News
15 Ιουλίου 2019

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έφτασε στην Ολλανδία και παρακολούθησε την προπόνηση των Κρητικών.

 


Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στο Άπελντορν ο νέος προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, συνοδευόμενος από τον γυμναστή, Γιάννη Κεσόγλου. Στο ξενοδοχείο τον περίμενε και τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Κρητικών, Γιάννης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την απογευματινή προπόνηση.


Ο Σίμος παρακολούθησε το απογευματινό σκέλος της προπόνησης, όμως θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (15/7).

Το πρωί της Κυριακής (14/7) οι παίκτες του ΟΦΗ γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε αποθεραπεία στην πισίνα και το δεύτερο προπόνηση στο γήπεδο με ασκήσεις δύναμης και κατοχής σε μικρούς χώρους. Το απόγευμα επίσης η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι ακολούθησαν αποθεραπεία το πρωί έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του από το φιλικό με την Μπέερσοτ, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Τη Δευτέρα 15/7 ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στις 11:00 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics