Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, παρά την ήττα της ομάδας του από το Βόλο, υποστήριξε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και δεν είχε κάποιο παράπονο.



ΟΟΦΗ μπορεί να γνώρισε την πρώτη του ήττα τη φετινή σεζόν το Σάββατο από το Βόλο αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σίμος, δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του εκτός από το γεγονός ότι μετά από 19 τελικές δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Ο Σίμος όμως τόνισε πως τέτοιοι αγώνες με θέαμα, χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες μπορούν να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, ο οποίος είχε μεγάλο ενδιαφέρον για όσους τον παρακολούθησαν. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιοι αγώνες, γιατί θα φέρουν τον φίλαθλο κόσμο στα γήπεδα.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας δεν είχε την απόδοση που θέλουμε να έχουμε. Οι γραμμές μας ήταν μακριά και δεν βρήκαμε ελεύθερους χώρους για να δημιουργήσουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Παρόλα αυτά είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε να παίζουμε. Ο αντίπαλος προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν έχω παράπονο. Η προσπάθεια έγινε.

Όταν έχουμε 19 τελικές και μάλιστα εκτός έδρας και δεν σκοράρουμε, τότε δεν θα πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας. Από τη Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο δυνατοί».
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics