Breaking News
19 Οκτωβρίου 2019

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Χιλάλ Σουντανί επικράτησε 2-1 του εξαιρετικού ΟΦΗ, με το VAR να αποτελεί και πάλι σημείο αναφοράς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την κρητική ομάδα να αδικείται στη φάση του 33' όταν δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκείρεντο.

 

Ο ΟΦΗ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με το εξαιρετικό τέρμα του Ναμπί, το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ (11΄) με τον Σουντανί. Νωρίτερα (33') υπήρχε μια φάση σε μαρκάρισμα του Σεμέδο στο Φιγκεϊρέδο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αρνούμεενος να δώσει το πεντακάθαρο πέναλτι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ είχε δοκάρι (στο 54ο λεπτο) πάλι με τον Ναμπί, όμως  ο Ολυμπιακός που είχε μπει δυνατά, πήρε και πάλι το προβάδισμα ξανά με τον Αλγερινό εξτρέμ 3 λεπτά αργότερα, στο 57'.

Στο 66ο λεπτό, ο Γκερέρο πέτυχε γκολ για τον Ολυμπιακό αλλά λίγο αργότερα ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός 
(Μαρτίνς): Σα, Αβραάμ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Σουντανί, Ποντένσε, Γκερέρο.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Νάστος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδη, Σεμέντο, Φιγκερέιδο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics