Breaking News
07 Νοεμβρίου 2019

Aπορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ να αρχίσει νωρίτερα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ για να εξυπηρετηθούν στην αναχώρηση τους από το Ηράκλειο οι φίλοι του δικεφάλου.



Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στη διοργανώτρια να αρχίσει μισή ώρα νωρίτερα ο αγώνας με τον ΟΦΗ (αντί για 19:30 στις 19:00) προκειμένου να προλάβουν οι φίλοι του που θα βρεθούν στην Κρήτη τις τελευταίες αναχωρήσεις των πλοίων από το Ηράκλειο, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό επειδή δεν συμφώνησε η NOVA, που θα μεταδώσει τηλεοπτικά το ματς.

Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του δικεφάλου, το αίτημα τους έγινε δεκτό από τον ΟΦΗ και οι υπόλοιποι συντελεστές του σαββατιάτικου (9/11) παιχνιδιού, αλλά η ώρα έναρξης δεν αλλάζει εξαιτίας της αντίθετης άποψης που είχε το συνδρομητικό.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics