Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2019

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο του ΟΦΗ, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όταν υπέστη ανακοπή.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο κ. Δεικτάκης είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Δεικτάκης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19-07-1946. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ομιλεί Αγγλικά – Ιταλικά. Είναι έγγαμος με την Ειρήνη Κοκαλά και έχει δύο γιους. Διετέλεσε Μέλος της νεολαίας ΕΡΕΝ, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Πρόεδρος ΠΟΑ Ατσαλένιου, και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το 1984 εισήλθε στην πολιτική με το κόμμα της ΝΔ.Την περίοδο 1992-1993 διατέλεσε σύμβουλος πρωθυπουργού επί θεμάτων αθλητισμού. Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2000, του 2004, και του Μαΐου του 2012. Διαδέχθηκε τον Θανάση Καρούντζο στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Η θητεία του διήρκεσε από τις 7-8-2012 έως και τις 5-5-2014, οπότε και επέστρεψε στα κοινοβουλευτικά έδρανα αντικαθιστώντας ως πρώτος επιλαχών των εθνικών εκλογών τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος είχε παραιτηθεί για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Πηγή: cretalive

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics