Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει υποτιθέμενες δηλώσεις του Ηλία Πουρσανίδη μετά το επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League.


Ένας ακόμα διασυρμός για τα Μέσα προπαγάνδας με υποτιθέμενες δηλώσεις του εκπροσώπου του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη. Η κρητική ΠΑΕ πήρε άμεσα θέση και διέψευσε τα fake news, που αφορούσαν την υποτιθέμενε στάση του ΟΦΗ στην καταγγελία του Ολυμπιακού για την σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε: «Σεβόμαστε απόλυτα το νόμο. Δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε την υπόθεση. Θέλουμε να περιμένουμε την απόφαση από την ΕΕΑ, η οποία πρέπει να βγει άμεσα γιατί όσο καθυστερεί τόσο περισσότερο κακό προκαλεί σε όλους μας και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο θέμα της συνιδιοκτησίας εμείς είμαστε πάγια αντίθετοι».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics