Breaking News
12 Ιανουαρίου 2020

Ο Μπαράλες υπέγραψε το 2-0 του Αστέρα επί του ΟΦΗ στην Τρίπολη και έδωσε βαθμολογική ανάσα στους Αρκάδες.

 

Το έβδομο και όγδοο φετινό τέρμα του Χερόνιμο Μπαράλες στάθηκαν αρκετά για να δώσουν στον Αστέρα Τρίπολης την πολύτιμη νίκη με σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο εντός έδρας σερί τους απέναντι στους Κρητικούς (4-4-0 σε επίπεδο Α' Εθνικής Κατηγορίας). Αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Σίμου μετράει πλέον μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, βγαίνοντας εκτός της ζώνης των Play Off.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις, πέραν ενός σουτ του Πατρίτσιο Ματρικάρντι στο 14' που μπλόκαρε ο Δημήτρης Σωτηρίου κι ενός ακόμη του Σίτο στο 32', το οποίο δε βρήκε στόχο. Οι Κρητικοί ισορρόπησαν και σπατάλησαν δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά με την άστοχη γυριστή κεφαλιά του Γιώργου Κουτρουμπή στο 39' κι εν συνεχεία με το σουτ του Βίτορ Φιγκεϊρέδο που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νίκου Παπαδόπουλου στο 41'. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, σε σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κώστα Γιαννούλη που ήταν εντός περιοχής. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπέδειξε την παράβαση, με τον Μπαράλες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι Αρκάδες απώλεσαν δυο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου: στην πρώτη, ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λουίς Φερνάντεθ ενώ στη δεύτερη, η κοντινή προβολή του Μαρκ Βαλιέντε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ακόμη μια καλή στιγμή για τον Αστέρα καταγράφηκε στο 82', ωστόσο ο Σωτηρίου και πάλι ήταν στη θέση του για να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ. «Αναιμικός» επιθετικά ο ΟΦΗ, απείλησε με ένα σουτ του Σεμέντο που πέρασε έξω στο 84' ενώ τα πάντα τελείωσαν τρία λεπτά μετά. Με τη συμβολή του VAR, ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιγκέλ Μεγιάδο στον Αντριάν Ριέρα, με τον Μπαράλες να ευστοχεί (εις διπλούν καθώς χρειάστηκε επανάληψη) και πάλι στην εσχάτη των ποινών για το τελικό 2-0!

AdTech Ad
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο (73' Μπόρχα Φερνάντεζ), Σίτο (67' Ριέρα), Μαρκ Φερνάντεζ, Λουίς Φερνάντεθ (83' Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα (88' Νάστος), Στάικος (81' Μάνος), Μεγιάδο, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (73' Σόουζα), Σεμέντο.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics