Breaking News
15 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδος και σε συνδυασμό με την νίκη και στο Ηράκλειο (0-3), πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.


Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος, για την φάση των «16» του θεσμού, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να υπερασπίζεται το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-3) και να παίρνει την νίκη με 4-1, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Λάζαρος Λάμπρου άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, με τον Δημήτρη Πέλκα να δίνει... αέρα δυο τερμάτων, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι. Ο Νίκος Κοροβέσης, που έχει φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου στο παρελθόν, μείωσε σε 2-1 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, πέτυχε ακόμα δύο γκολ, με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Δείτε τα «hoghlights» της αναμέτρησης της Τούμπας:
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics