Breaking News
15 Ιανουαρίου 2020

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρότζεκτ και τον στόχο του ΟΦΗ, αλλά και για την... μάχη του τίτλου, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «Κρητικών», Γιώργος Σίμος, που στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.


Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάποια θετικά να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, κυρίως από τη συμμετοχή κάποιων νεαρών παικτών. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι το Σάββατο για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία σειρά παιχνιδιών από την αρχή του έτους μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη, με καλούς αντιπάλους Τετάρτη-Κυριακή. Είχαμε κάποιους απρόβλεπτους τραυματισμούς. Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, δώσαμε χρόνο σε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα. Εμείς επιλέγουμε το καλύτερο για την ομάδα μας κι αυτή τη στιγμή, ήταν αυτό. Δε σημαίνει αυτό ότι διαλέγουμε παιχνίδια»

Για την εικόνα του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα: «Δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους. Η ομάδα μας θα αντιδράσει. Οι παίκτες μας είναι ικανοί και δυνατές προσωπικότητες. Νομίζω σύντομα θα επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα. Εμείς μένουμε στα θετικά και προχωράμε. Ήδη ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι»

Για τα πλέι οφ: «Έχουμε πει ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία βάση για τη νέα σεζόν φέτος. Αυτή είναι μία χρονιά που βλέπουμε κι αξιολογούμε πράγματα. Εμάς, μας ενδιαφέρει ο επόμενος αγώνας. Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας θα ξέρουμε που έχουμε τερματίσει και θα προχωρήσουμε για τη νέα χρονιά».

Για τη "μάχη" του τίτλου: «Μιλάμε για τις δύο κορυφαίες ομάδες στη χώρα, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο τίτλος θα κριθεί στην προσωπικότητα των παικτών στα πλέι οφ. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα το κρίνει η προσωπικότητα των παικτών».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics