Breaking News
15 Ιανουαρίου 2020

Εύκολo έργο είχε ο ΠΑΟΚ στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και την είσοδό του στους προημιτελικούς.

 

Με "όπλο" τη μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της Κρήτης επί του ΟΦΗ (3-0), δεν είχε παρά να πετύχει μια απλή επανάληψη (4-1) και να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12΄με ατομική ενέργεια του Λάμπρου, που ωστόσο ξεκίνησε από πλάγιο που δεν δόθηκε.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις επιθέσεις και στο 21ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Ακπόμ που μετέτρεψε σε γκολ ο Πέλκας. Οι Κρητικοί μείωσαν στο 28' με σουτ του Κοροβέση. 

Στο β΄ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δυο γκολ. Με τον Πέλκα στο 55΄ σε μια φάση διαρκείας κι αφού ο Λάμπρου σημάδεψε το δοκάρι.

Το 4-1, έγινε με τον Σφιντέρσκι στο 80΄που είχε πριν από δυο λεπτά στον αγώνα.

Κάρτες: Μιχαϊλίδης, Μπολάκης, Μαρινάκης

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα (74΄ Μιχαϊλίδης), Ινγκασον, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Ντοούγκλας, Μαουρίσιο (59΄Εσίτι), Λάμπρου, Στοχ (78΄Σβιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46 ΄Μπράουν), Κ. Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μπολάκης, Στάικος (69΄Μεγιάδο) , Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Φερέιρα (83΄Βαζ), Μάνος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics