Breaking News
17 Ιανουαρίου 2020

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στον Πανιώνιο.


Με τη σημερινή (17/1) προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (18/1). Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Χουάν Νέιρα έμεινε εκτός αποστολής, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 17:55 το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Μεγιάδο, Στάικος, Σουρνάκης, Σόουζα, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Μάνος, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (19/1).

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics