Breaking News
18 Ιανουαρίου 2020

Οι φίλοι του Πανιωνίου και του ΟΦΗ, αλλά και οι δύο ομάδες τίμησαν την Ρενάτα που τόσο νωρίς έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Οι φίλοι του Πανιωνίου και του ΟΦΗ τίμησαν την μνήμη της Ρενάτας και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Θύρα 3 όπου άφησαν λουλούδια αλλά και το πανό που είχαν αναρτήσει πέρυσι στο Γεντί Κουλέ.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι του Ιστορικού έχουν τοποθετήσει ένα τεράστιο μαύρο πανό ως ένδειξη τιμής αλλά και μια τεράστια φωτογραφία της Ρενάτας.

Την μνήμη της τίμησαν και οι δύο ομάδες, αφού οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν μπροστά από την Θύρα 3 και άφησαν λουλούδια δείχνοντας ότι η Ρενάτα μπορεί να έφυγε από την ζωή, αλλά έστω και από αλλού θα είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο της Πανιώνιο.

Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics