Breaking News
18 Ιανουαρίου 2020

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα επικρατώντας εκτός έδρας του Πανιωνίου με 2-1 και βρέθηκε ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένουν τελευταίοι οι "κυανέρυθροι".



Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ μετά από ένα μήνα και συγκεκριμένα τις 14 Δεκεμβρίου και την επικράτηση επί του Άρη με τους Κρητικούς να νικούν 2-1 τον Πανιώνιο εκτός έδρας, να παίρνουν το τρίποντο και να επιστρέφουν και πάλι, έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους το πάλεψαν, βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Μιλόγεβιτς, το πρώτο μπροστά στον πατέρα του που ήταν στη Νέα Σμύρνη αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό, γνώρισαν την 7η συνεχόμενη ήττα τους που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους και έμειναν στην τελευταία θέση.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics