Breaking News
25 Ιανουαρίου 2020

Με τον Γιώργο Σίμο να παραμένει στην Κρήτη λόγω ασθένειας αλλά και τους Σεμέντεο και Μάνο ν' απουσιάζουν, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι Κρητικοί φιλοξενούνται από τους Ακρίτες το μεσημέρι της Κυριακής (15:00, ΕΡΤ) και θα ταξιδέψουν στη βόρεια Ελλάδα δίχως τον προπονητή τους που έμεινε πίσω και μάλιστα είχε διακομιστεί και στο νοσοκομείο για την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σεμέντεο και Μάνος, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στο μάτι και τον Έλληνα φορ να κάνει ένα μέρος της προπόνησης του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Mεγιάδο, Nέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics