Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Ο Άμπελ Φερέιρα αποφάσισε να μην «φορτώσει» τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και για αυτό το λόγο όσοι ξεκίνησαν προχθές έκαναν μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος.


Όσον αφορά τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ίνγκι Ίνγκασον, ο αρχηγός και ο Ισλανδός στόπερ έκαναν ειδικό πρόγραμμα λόγω κάποιο μικροπροβλημάτων μετά το παιχνίδι της Τετάρτης.
Δεν εκφράζεται όμως ανησυχία για την παρουσία τους στην αυριανή αναμέτρηση με τους Κρητικούς, ενώ ανεβάζει στροφές και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Στη διάθεση του Φερέιρα επέστρεψε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος προπονείται σε φουλ ρυθμούς.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics