Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (15/2) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (17/2) απέναντι στον Ατρόμητο.

 

Ο Δημήτρης Μάνος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις σε μικρούς χώρους, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι 10 εναντίον 10.

Οι Juan Neira και Joao Figueiredo προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα και τέθηκαν οριστικά στη διάθεση του Γιώργου Σίμου. Ο Vajebah Sakor ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2), μετά το τέλος της προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος γευμάτισαν μαζί σε ταβέρνα της Ροδιάς.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής (16/2), στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics