Breaking News
18 Μαρτίου 2020


Εδουάρδος,Μπορεί λόγω κορονοϊού να έχουν σταματήσει τα πάντα στον αθλητισμό και όχι μόνο, ωστόσο στον ΟΦΗ με βοηθό την τεχνολογία συνεχίζουν τα μαθήματα σκακιού από το σπίτι.

 

Λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, για τον κορωνοϊο, έχουν κλείσει όλοι οι αθλητικοί χώροι και έχει ανασταλεί η λειτουργία του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, τα μαθήματα σκακιού συνεχίζονται διαδικτυακά και προχωράμε στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και διεξαγωγή τουρνουά με όσους μαθητές έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα ξεκινάνε τα εξ αποστάσεως μαθήματα σε ημέρες και ώρες από τους προπονητές του συλλόγου. Ξεκινάμε λοιπόν την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 20:00 στο 1ο διαδικτυακό τουρνουά “ΟΦΗ – Μένουμε Σπίτι – Παίζουμε Σκάκι!!!”.

Διακόπηκαν μόλις ξεκίνησαν οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου άρχισαν οι αγώνες του πρώτου γύρου στις κατηγορίες του προκριματικού ομίλου ανόδου Α΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ, αναφέρει:

Διακόπηκαν μόλις ξεκίνησαν οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου άρχισαν οι αγώνες του πρώτου γύρου στις κατηγορίες του προκριματικού ομίλου ανόδου Α΄ Εθνικής, με τα εξής αποτελέσματα:

ΟΦΗ – ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου 9,5 – 0

Ο.Α.Α. Ηράκλειο – ΟΦΗ ‘2000’ 8 – 2

Σ.Ο. Ανωγείων – Κύδων Χανίων 3,5 – 6,5

Ο.Φ.Σ. Χανίων – Κάισσα Χανίων 6 – 4

Οι υπόλοιποι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για τις 14-22 Μαρτίου, όμως η ΕΣΟ έχει αναστείλει όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα λόγω …κορονοϊού. Έτσι είναι άγνωστο πότε θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Ο ΟΦΗ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα του Λατώ και έκανε μια καλή αρχή για την επιστροφή του στην Α΄ Εθνική.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Παναγιώτης Χριστοδούλου, Νίκος Σερπετσιδάκης, Νίκος Παναγιωτάκος, Νίκος Καζάκος, Εύα Σερπετσιδάκη, Ειρήνη Εργαζάκη, Νεφέλη Ματθαιάκη, Χρήστος Μπροκαλάκης, Γιάννης Κουβίδης και Γιώργος Τερζάκης.

Η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, ο ΟΦΗ ‘2000’ έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΟΑΑΗ. Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι εξής: Ιάκωβος Καδιάνης, Μανόλης Φραγκιαδάκης, Γιώργος Πρεδευτάκης, Γιώργος Πετράτος, Άργυ Βαρβεράκη, Νικολέτα Μαυράκη, Άννα-Μαρία Νύκταρη, Αριστοφάνης Χουρδάκης, Μηνάς Νύκταρης και Μάνος Δασκαλάκης.

Ωστόσο λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, έχουν κλείσει όλοι οι αθλητικοί χώροι κι έχει ανασταλεί η λειτουργία του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, τα μαθήματα σκακιού συνεχίζονται διαδικτυακά και προχωράμε στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και διεξαγωγή τουρνουά με όσους μαθητές έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα ξεκινάνε τα εξ αποστάσεως μαθήματα σε ημέρες και ώρες από τους προπονητές του συλλόγου. Ξεκινάμε λοιπόν την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 20:00 στο 1ο διαδικτυακό τουρνουά “ΟΦΗ – Μένουμε Σπίτι – Παίζουμε Σκάκι!!!”. Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.chess.com/live#r=170017. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και όσοι γνωστοί και φίλοι αγαπούν το σκάκι ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ΟΦΗ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944343490 (Παναγιώτης Χριστοδούλου), 6938236560 (Νίκος Παναγιωτάκος). Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά και εποικοδομητικά το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονική μας ροή και πάλι. Μένουμε Σπίτι – Γινόμαστε μια μεγάλη παρέα – Παίζουμε Σκάκι!!!

Ακόμη τρεις μεγάλες διακρίσεις είχαμε για τους σκακιστές από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, αφού η Ειρήνη Εργαζάκη, ο Αλέξανδρος Κοτσίνης και ο Γιώργος Παπιδάκης συμπεριλήφθηκαν στις προεθνικές ομάδες νεανίδων και εφήβων μέχρι 18 ετών για το 2020, της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.) Η συγκρότηση των προεθνικών ομάδων εφήβων – νεανίδων μέχρι 18 ετών του 2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα κριτήρια της Ε.Σ.Ο., έγινε μετά από εισήγηση του εφόρου εθνικών ομάδων κ. Μιχάλη Καλοσκάμπη και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., αφού αξιολόγησε την 1η θέση της Εργαζάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων U18 και την 3η και 4η θέση των Κοτσίνη και Παπιδάκη στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων U18. Έντουαρντ, Έντυ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics