Breaking News
10 Οκτωβρίου 2017

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, απέφυγε στα ημιτελικά του Μουντιάλ συλλόγων, την Πατσούκα από το Μεξικό και θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ασίας και την ομάδα που θα έχει επικρατήσει στον πρώτο γύρο στο ματς Οκλαντ Σίτι-Αλ Τζαζίρα.

Αυτό προέκυψε στην κλήρωση που έγινε σήμερα στο Αμπου Ντάμπι, για την διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί εκεί από 6 έως 16 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης στην εφετινή διοργάνωση, θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) στο Zayed Sports City Stadium στο Αμπου Ντάμπι.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φιλοξενούν το τουρνουά για τρίτη φορά. Η ομάδα που θα προκύψει από την Ασία, θα κριθεί, μετά τους επαναληπτικούς Αλ Χιλάλ-Περσέπολη (4-0) και Σανγκάη-Ουράβα (1-1), με τους δύο τελικούς να είναι προγραμματισμένοι στις 18 και 25 Νοεμβρίου.

Στον άλλο ημιτελικό του Μουντιάλ συλλόγων, η κάτοχος του Copa Libertadores (τελικοί τέλος Νοεμβρίου), θα αναμετρηθεί με την νικήτρια από το ζευγάρι της Πατσούκα με την κάτοχο του Champions League της Αφρικής (τελικοί 29/10 και 5/11).

Ο τελικός του Μουντιάλ συλλόγων θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Zayed Sports City Stadium στις 19:00, ενώ νωρίτερα (14:00) θα γίνει ο αγώνας για την τρίτη θέση.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics