Breaking News
11 Οκτωβρίου 2017

Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση της Ελλάδας και την παρουσία της στα μπαράζ, δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε, που είπε στη συνέντευξη Τύπου πως το μόνο που τον απασχολεί πλέον είναι να μάθει τον αντίπαλο της Εθνικής από την κλήρωση.

 

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη και τη δεύτερη θέση. Η ομάδα ανυπομονεί να μάθει τον αντίπαλο στα πλέι οφ. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε κίτρινες κάρτες ή τραυματισμό. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση για τα πλέι οφ».

Ποιος αντίπαλος ταιριάζει στο στιλ της Ελλάδας: «Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω να σκέφτομαι με ποιον θα παίξουμε. Θέλω να περιμένω πρώτα την κλήρωση. Είμαι ευχαριστημένος που μπορούμε να παίξουμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε μια θέση για τη Ρωσία».

Αν μπορούσαμε ακόμη καλύτερα στον όμιλο: «Κάναμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια εναντίον του Βελγίου, όμως αυτή η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οπότε δίκαια ήταν πρώτη στον όμιλο».

Ποιο ήταν το συστατικό της επιτυχίας: «Είμαστε ομάδα ξανά, είμαστε ανταγωνιστικοί. Όλοι οι παίκτες μιλούσαν γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες, τους τελευταίους μήνες. Πιστεύουμε τι θα μπορέσουμε να περάσουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ».

Που οφειλόταν η αισιοδοξία του όταν έλεγε ότι θα πάμε στο Μουντιάλ: «Επειδή έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Πρώτα δουλέψαμε να φτιάξουμε μια δυνατή άμυνα και μια ομάδα που θα δούλευε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Ήξερα πόσο ποιοτικούς παίκτες έχει η Ελλάδα, γι' αυτό ήμουν αισιόδοξος».

Τι έδωσε σε αυτή την ομάδα: «Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την περίπτωση… Έπρεπε οι παίκτες να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Μιλήσαμε πολύ, είδα τι ιδέες είχαν, εργαστήκαμε στην τακτική… Ίσως έπρεπε να μπουν κάποιοι νέοι παίκτες στις θέσεις άλλων, όλα αυτά οδήγησαν στην αλλαγή που βλέπουμε».

Το «κλειδί» για τα μπαράζ: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να προετοιμάσουμε την ομάδα, θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θα πάμε να παίξουμε όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται».

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics