Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2019

Δέκα νεκροί και τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός πυρκαγιάς στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Φλαμένγκο!

 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο «Ninho do Urubu», την ώρα που αρκετά παιδιά ηλικίας 14 έως 17 ετών κοιμόντουσαν στους κοιτώνες. Η πυρκαγιά έσβησε έπειτα από επέμβαση της πυροσβεστικής διάρκειας 2.5 ωρών.

Ένα από τα κτίρια του συγκροτήματος καταστράφηκε ολοσχερώς και παρ' όλο που δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των θυμάτων, οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται νεαροί ποδοσφαιριστές της Φλαμένγκο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics