Breaking News
09 Ιουνίου 2019

Άλλη μια διάκριση για τον Γιώργο Καραγκούνη, καθώς ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού συμμετείχε στο φιλικό παιχνίδι των "θρύλων" της ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο τους "θρύλους" της Πορτογαλίας. 

 

Μια ημέρα πριν από τον τελικό του Nations League, ο "Κάρα" βρέθηκε στο Πόρτο και έπαιξε στην ίδια ομάδα με τον Κλοντ Μακελελέ, τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάρτ, τον Φλοράν Μαλουντά, τον Φίλιπ Σεντέρος, τον Αρτούρ Μοράες, τον Πιέρ Φαν Χόιντονκ και τον Χένρικ Λάρσον, ενώ απέναντι του ήταν μεγάλες μορφές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Αρχηγός ο Λουίς Φίγκο και συμπαίκτες του οι Μπαΐα, Μποσίνγκουα, Καρβάλιο, Παουλέτα, Σιμάο, Μανίς, Τιάγκο, Ντέκο και Ποστίγκα. 

"Λίγο πριν τον τελικό του UEFA Nations League, μια υπέροχη ποδοσφαιρική συνάντηση ανάμεσα σε 'UEFA legends' και 'Portugal legends'! 
Η χθεσινή μέρα, ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συμπαίκτες δεν μπορούσε παρά να είναι μοναδική", έγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης στο λογαριασμό του στο instagram.   

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics