Breaking News
24 Αυγούστου 2019

Με τρεις αγώνες, VAR αλλά και πολύ ενδιαφέρον ξεκινά απόψε το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Δοκιμασία στη Λαμία για Παναθηναϊκό, ξεκίνημα εντός έδρας για Άρη και Ολυμπιακό.

 

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League για την σεζόν 2019-2020, το οποίο θα έχει πλέον 14 ομάδες , 26 αγωνιστικές, Play-Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και για τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη, Play – Out για την παραμονή αλλά και για πρώτη φορά την χρήση του VAR έχουμε σήμερα.

Η αυλαία ανοίγει στις 19:00 στη Λαμία με την τοπική ομάδα, να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «κυανόλευκοι» οι οποίοι έχουν θετική παράδοση απέναντι στους «πράσινους» καθώς μετρύν 3 νίκες και 1 ισοπαλία, οι οποίοι θα παραταχτούν χωρίς προβλήματα με στόχο να συνεχίσουν την παράδοση των πέντε προηγούμενων χρόνων, που τους θέλει όταν ξεκινούν την σεζόν στην επαρχία να μην χάνουν στην πρεμιέρα.

Δύο ώρες αργότερα στις 21:00 στην Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία θα αγωνιστεί απέναντι στους Κρητικούς, δίχως τους τραυματίες Βέλεθ και Μπάσα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί την σεζόν και παράλληλα, να φύγει με το τρίποντο από την έδρα των «κίτρινων», κάτι το οποίο συνέβη για τελευταία φορά το 1997 όταν και επικράτησε με 2-1.

Η αυλαία της ημέρας πέφτει στο Καραϊσκάκη στις 21:30 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι προέρχονται από το επιβλητικό 4-0 επί της Κράσνονταρ, αποτέλεσμα που τους φαίρνει με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν να ξεκνήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με τον στόχο τους να μην είναι άλλο από την κατάκτηση του. Στον αντίποδα οι Αρκάδες από την πλευρά τους, θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία έχουν απολογισμό 2 ισοπαλίες και 10 ήττες σε 12 επισκέψεις τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 24/8
Λαμία – Παναθηναϊκός (19.00) ΕΡΤ Sports
Άρης – ΟΦΗ (21.00) Novasports
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (21.30) Novasports 2
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics