Breaking News
15 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκαν τα γραφειοκρατικά και η ομάδα των Χανίων μετονομάστηκε και επίσημα σε ΠΑΕ Χανιά.

 

Το νέο ξεκίνημα είναι πλέον επίσημο, καθώς δόθηκε το «Ok» από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΠΑΕ Χανιά: Η ανακοίνωση αναφέρει
«Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει “σάρκα και οστά” μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου.

Οπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε “Π.Α.Ε. – Χaνιά”.

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χaνιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ενας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χaνιά».
sporttime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics