Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2019

Απίθανο περιστατικό στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, με τον πρόεδρο του Αστέρα Νίκαιας να καταγγέλει διαιτητή ότι ακύρωσε γκολ «για λόγους ηθικής»!


Δεν έχει προηγούμενο το συμβάν που καταγγέλει ο Μάνθος Πετράκης, πρόεδρος του Αστέρα Νίκαιας, ομάδας που συμμετέχει στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, στον 2ο όμιλο. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του ηττήθηκε εντός έδρας από τον Φαληρικό με 2-1, ωστόσο διαμαρτύρεται για γκολ που της ακυρώθηκε, σε μία πραγματικά απίθανη φάση.

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο διαιτητής της αναμέτρησης Νίκος Ποτόγλου δεν δέχτηκε να μετρήσει γκολ της ομάδας της Νίκαιας μετά από εκτέλεση ενός φάουλ, παρότι είχε δώσει το "οκ" για να παιχτεί η φάση, καθώς εκείνη τη στιγμή τσακώνονταν μεταξύ τους κάποιοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας!

Σύμφωνα με την καταγγελία του Μάνθου Πετράκη, ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για λόγους... ηθικής, λέγοντας μεταξύ άλλων «εγώ δεν επιτρέπω να μπαίνουν τέτοια γκολ!», σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του προέδρου του Αστέρα Νίκαιας.

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
Σαν περιστατικό πάντως φαίνεται πράγματι να επιβεβαιώνεται από το βίντεο του αγώνα. Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 02:40 του βίντεο, αλλά και την ανάρτηση του κ.Πετράκη:

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook:

«Άσχετα αν αξίζαμε το βαθμό, άσχετα με την απόδοση της ομάδας μας σήμερα, εγώ σαν Μάνθος πήρα μία απάντηση από τον κ.Ποτόγλου που τόσα χρόνια στα γήπεδα πρώτη φορά τ' ακούσω. "Σας ακύρωσα γκολ για λόγους ηθικής και δεν μου αρέσουν τέτοια γκολ εμένα". Απάντηση διαιτητή στην ερώτηση γιατί ακύρωσε ολοκάθαρο γκολ.

Θεωρώ μη ηθικό να κάνουμε σέντρα και να βάλουμε γκολ μετά από τέρμα που δέχτηκε η ομάδα μας, όταν οι αντίπαλοι πανηγυρίζουν στον πάγκο τους, εκμεταλλευόμενος τη χαρά τους (πράγμα που κατά σύμπτωση έγινε κι αυτό χτες!). Χτες πετύχαμε κανονικό γκολ, εκτελώντας γρήγορα ένα φάουλ, όταν ο διαιτητής βλέποντας τους αντιπάλους μας να μαλώνουν, αντί να οργανώνουν την άμυνά τους, είπε "παίζουμε" κι όταν είδε τη μπάλα στα δίχτυα, διέταξε την επανάληψη του φάουλ με τη δικαιολογία, όπως είπε, ότι "εγώ δεν επιτρέπω να μπαίνουν τέτοια γκολ"! Για τη συγκεκριμένη φάση ο αντίπαλος προπονητής κ.Γιαννούλης, προς τιμή του, συμφώνησε για την κανονικότητα του γκολ, ενώ δέχτηκε την 1η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία (!), στα 6 χρόνια που είναι στον Αστέρα, ο αρχηγός μας Ψυχίδης. Κατά σύμπτωση, πριν από 3 αγωνιστικές, με αντίπαλο την Αναγέννηση Μοσχάτου, ο αρχηγός του Φαληρικού, Πέρρος, εκτέλεσε σωστά και πανέξυπνα (όπως εμείς χτες), γρήγορα ένα φάουλ για το 1-0 της ομάδας του.

Για να κλείσω. Είναι ποδόσφαιρο και παίζεται με κανόνες που ισχύουν για όλες τις κατηγορίες! Όποιος δεν μπορεί να τις εφαρμόσει (για τους όποιους λόγους) ας μείνει σπίτι του! Το ίδιο θα ίσχυε και για μένα».sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics