Breaking News
18 Ιανουαρίου 2020

Η τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/1) με εκρηκτικό μηχανισμό, στο αυτοκίνητο του Κύπριου διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου -το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπόστεγο γκαράζ της οικείας του στη Λάρνακα- έφερε «χιονοστιβάδα» εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οδηγώντας -σε πρώτη φάση- στην αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, όπως γνωστοποίησε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έπειτα από απόφαση των διαιτητών για επ’ αόριστον αποχή τους από τους αγώνες!

Στην ανακοίνωσή της η ΚΟΠ έκανε λόγο για «πράξη τρομοκρατίας, που είχε ως σκοπό την αποσταθεροποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου, με τη δημιουργία ενός κλίματος φόβου». Από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, σε δική του ανακοίνωση εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον 33χρονο διαιτητή και την οικογένειά του, ζητώντας από τους φορείς του κυπριακού ποδοσφαίρου και τα ΜΜΕ «να μην δυναμιτίζουν το κλίμα, με υπερβολικά επικριτικά σχόλια για τις αποφάσεις των διαιτητών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics