Breaking News
20 Ιανουαρίου 2020

Άγιο είχε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος βγήκε... «ατσαλάκωτος» από την πανάκριβη Λαμποργκίνι του, αφου πρώτα την έβγαλε εκτός δρόμου και την έριξε πάνω σε δέντρα, στην περιοχή Κάρινγκτον του Μάντσεστερ.Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Ρομέρο στέκεται όρθιος δίπλα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, αξίας άνω των 170.000 λιρών, με το ατύχημα να έχει συμβεί σε μικρή απόσταση από το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων».

 

Η απροσεξία του σε συνδυασμό με τους ολισθηρούς δρόμους, λόγω παγετού, στο Μάντσεστερ, φαίνεται πως προκάλεσαν το ατύχημα του 32χρονου Αργεντινού πορτιέρο, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ από το 2015. Το supercar που κατέστρεψε, φέρεται να το αγόρασε το 2017.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics