Breaking News
29 Μαρτίου 2020

Ο Τούρκος πρώην διεθνής τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αυτό αποκαλύφθηκε από τη σύζυγό του, Ιζίλ Ρετσμπέρ, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Ο σύζυγός μου Ρουστού διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με COVID-19» ανέφερε η Ιζίλ στο μήνυμά της. «Όλα πήγαιναν κανονικά όταν ξαφνικά ανέπτυξε τα συμπτώματα γρήγορα και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε: είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι».

Η Ιζίλ Ρετσμπέρ πρόσθεσε ότι ολόκληρη η οικογένεια υποβλήθηκε στο τεστ, αλλά ήταν αρνητική. Ο 46χρονος Ρουστού έπαιξε στην τουρκική εθνική ομάδα από το 1994 έως το 2012 και συνέβαλε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Αφού φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα υπέγραψε ύστερα στη Φενερμπαχτσέ και στη συνέχεια στην Μπεσίκτας, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2012.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics