Breaking News
13 Μαΐου 2020

Ο Μισέλ Πλατινί έσπασε τη σιωπή του και με αποκλειστική συνέντευξη στο ελβετικό περιοδικό «L'illustre», βάλλει κατά του προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο καλώντας τον να παραιτηθεί επειδή χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα.

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Ελβετός γενικός εισαγγελέας Μίχαελ Λάουμπερ, τονίζοντας πως μαζί με τον Ινφαντίνο θεωρούν ότι είναι άτρωτοι.

 «Ζητώ δικαιοσύνη! Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά είναι προφανές για μένα σήμερα: Ήμουν θύμα συνωμοσίας. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μένα αλλά και για την ιστορία της FIFA, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είναι περίπλοκο, απλά πρέπει να ξεκινήσετε ρωτώντας όλους τους εμπλεκόμενους. Και ο αρμόδιος δικαστής να είναι ταυτόχρονα ανεξάρτητος, αντικειμενικός και ικανός. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι Λάουμπερ και Ινφαντίνο πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι, πως είναι υπεράνω του νόμου. Ο Λάουμπερ γνωρίζει ότι έχει περάσει την κόκκινη γραμμή. Κατά τη γνώμη μου, ο Ινφαντίνο οφείλει να παραιτηθεί. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι έγινε πρόεδρος της FIFA χάρη σε μια σειρά ειδικών συνθηκών και περιστάσεων, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε διότι είναι οπορτουνιστής και χωρίς να έχει κάποια νομιμοποίηση. Επομένως, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη θέση του».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics