Breaking News
20 Μαΐου 2020

Η FC Σεούλ της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή ακόμα και να χάσει βαθμούς επειδή χρησιμοποίησε κούκλες του... σεξ στις κενές θέσεις  κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος αφού το K League, όπως δήλωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης, που θα εξετάσει το περιστατικό, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.  

Ο σύλλογος τοποθέτησε τις κούκλες, μερικές από τις οποίες ήταν ντυμένες στα χρώματα της ομάδας, ενώ άλλες κρατούσαν πλακάτ που υποστήριζαν την ομάδα, την Κυριακή ,για να αντισταθμίσει την απουσία των οπαδών λόγω των περιορισμών του κορονοϊού.  Ωστόσο, οι θεατές που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση γρήγορα επεσήμαναν ότι έμοιαζαν περισσότερο με κούκλες σεξ και ότι ορισμένες από αυτές κρατούσαν πλακάτ με το όνομα κατασκευαστή παιχνιδιών ενηλίκων.  Η Σεούλ, που νίκησε (1-0) την Γκουάνγκτζου, θα μπορούσε να τιμωρηθεί  με αφαίρεση έως και πέντε βαθμών ή να αντιμετωπίσει πρόστιμο τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων γουόν (3.738 ευρώ), ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων.  Ο σύλλογος ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να ελέγξει την αποστολή που έστειλε ο προμηθευτής και ότι δεν γνώριζαν ότι οι κούκλες ήταν «προϊόντα ενηλίκων».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics