Breaking News
25 Ιουνίου 2020

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο κατασκευής του νέο στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, καθώς την ερχόμενη Τρίτη, τα τεύχη δημοπράτησης του έργου θα εισαχθούν προς ψήφιση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου.

 

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς «το έργο πήρε γρήγορα τον δρόμο του παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο έργο που αφορά το Παγκρήτιο Στάδιο».

Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι οι πέντε μήνες μετά τη δημοπράτηση ενώ αμέσως μετά σειρά θα πάρει και η ενεργειακή αναβάθμιση του σταδίου προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics