Breaking News
27 Νοεμβρίου 2020


ΠΟ Βόλος: «Φορτώνει» με Πρωτόπαππα και Μιτζέλο

 

Ο ΠΟ Βόλος συνεχίζει να επενδύει στο νέο αίμα της ελληνικής ποδηλασίας, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο ακόμα ταλαντούχων αθλητών, του Λευτέρη Πρωτόπαππα και Βασίλη Μιτζέλου.

Ο 17χρονος Λευτέρης Πρωτόπαππας άρχισε τον αθλητισμό από το τάε κβο ντο και το μπάσκετ, όμως τον κέρδισαν τα πεντάλ, καθώς από τον Νοέμβριο του 2019 ασχολείται με την ποδηλασία.

«Πρώτος μου αγώνας ήταν το τοπικό πρωτάθλημα όπου κατέκτησα μια 5η θέση στο χρονόμετρο και μια 4η θέση στο αγώνισμα της αντοχής. Συμμετείχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στη Ρόδο κατακτώντας την 25η θέση στο χρονόμετρο» δήλωσε ο νεαρός ποδηλάτης.

Ο Βασίλης Μιτζέλος είναι 15 ετών κι ανήκει στην κατηγορία των παίδων(2).

Αρχισε τον αθλητισμό από πέντε ετών κι από τα 11 χρόνια του ασχολείται αποκλειστικά με την ποδηλασία, έχοντας συλλέξει αρκετές διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες, που μεταφράζονται σε 5 χρυσά, 14 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια.

Επίσης έχει δύο ασημένια μετάλλια από το τοπικό πρωτάθλημα 2019-2020 στα αγωνίσματα αντοχής και χρονομέτρου.

«Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να θυσιάσω πολλά πράγματα από τη ζωή μου προκειμένου να πετύχω τους στόχους μου» είπε με τη σειρά του ο Μιτζέλος

Οι παραπάνω κινήσεις από τον ΠΟ Βόλος έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Γιώργου Παπαδογεώργη, Θεόδωρου Τερζή και της Παναγιώτας Μπέντα.
Sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics