Breaking News
03 Μαρτίου 2021

Το πλάνο αγώνων για τον 33χρονο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Δημήτρης Ντζάνης

τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λάμπρο Βασιλόπουλο στην Ισπανία.

Από τις 4 Ιανουαρίου βρίσκονται στη Μαγιόρκα για προετοιμασία τόσο στο ποδηλατοδρόμιο, όσο και στους δρόμους της πόλης, όμως η πανδημία Covid-19 χάλασε τα σχέδια για αγώνες εκεί.

«Ίσως πάρουμε μέρος σε κάποιους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα, γιατί εδώ στην Ισπανία αναβλήθηκαν όλα» δηλώνει ο Χρήστος Βολικάκης στο Sports3.

Για τον 33χρονο πρωταθλητή από τον Βόλο ο μεγάλος στόχος παραμένει ζωντανός, η διεκδίκηση κάτι υψηλού στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Μέχρι να φθάσει στο ταξίδι για το Τόκιο ο Χρήστος Βολικάκης έχει καταστρώσει ένα πλάνο αγώνων στην πίστα κι εφόσον οι συνθήκες –ελέω κορονοϊού-το επιτρέψουν θα αγωνιστεί σε Ευρώπη, Ασία και νότια Αμερική.

Προς το παρόν επιστρέφει στην Ελλάδα και όπως εξηγεί: «Πρώτα θα πάμε στη Γάνδη το τριήμερο 16-18 Απριλίου για αγώνα στην πίστα και στη συνέχεια αρχίζουν τα παγκόσμια κύπελλα.

Τέλος Απριλίου το πρώτο στο Νιούπορτ της Αγγλίας, το δεύτερο τον Μάιο στο Χονγκ Κονγκ και το τρίτο στο Κάλι της Κολομβίας τον Ιούνιο. Ενδιάμεσα έχει και κάποια Grand Prix στη Γερμανία και στη Ρωσία

Μετά έχει πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Mινσκ της Λευκορωσίας και το εξαήμερο 6days στην Φιορεντσουόλα της Ιταλίας. Φυσικά μετά ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες».


Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Πρεμιέρα με το... δεξί για Τσιτσιπά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics