Breaking News
01 Αυγούστου 2017

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για τη Ρωσία με σκοπό να ανατρέψει το 2-0 του ΟΑΚΑ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στο αεροδρόμιο πως έχει καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει.

 

Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα είπε: «Θα πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η αναμέτρηση, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ματς μας αιφνιδίασαν, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα».

Ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και στην ομάδα που θα παρατάξει: «Η δουλειά των ΜΜΕ είναι να συλλέγεται πληροφορίες, να κάνετε αναλύσεις και να λέτε τις απόψεις σας. Δική μου δουλειά είναι να επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις»!
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics