Breaking News
02 Αυγούστου 2017

Αποφασισμένη να παλέψει και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ, στη ρεβάνς του εις βάρος της 2-0 αγώνα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σέντρα στην WEB Arena 20:00.

Η ήττα με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΚ, η οποία ωστόσο έχει ιστορική υποχρέωση να προσπαθήσει με σκοπό να κάνει την έκπληξη και να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.


Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αντιμετωπίσει προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών και αναμένεται να προβεί σε αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι στην ΑΘήνα, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να επιλέγει το σχηματισμό 3-5-2, με τον Τσόσιτς βασικό να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του.

Βασικός και ο Κλωναρίδης που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Λιβάια καθώς και ο Λόπες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ σε ρόλο δεκαριού ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάια.

Από την μεριά της, η ΤΣΣΚΑ καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει, με τον Βίκτορ Γκοτσαρένκο πάντως να μην εφησυχάζει, σκεπτόμενος να κάνει πάντως ορισμένες αλλαγές. «Παίζεται» η συμμετοχή του Τζαγκόεφ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και ενδεχομένως να μείνει στον πάγκο,

Οι πιθανοί έντεκα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε σχηματισμό 3-5-2: Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Βασίν, Α. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Νάτχο, Βέρνμπλουμ, Φερνάντες, Γκαλόβιν, Τζαγκόεφ, Βιτίνιο.

Σέντρα στην WEB Arena στις 20:00, με διαιτητή του παιχνιδιού το Γάλλο Μπενουά Μιγιό.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics