Breaking News
19 Αυγούστου 2017

Σε Διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Οχρίδα της Π.Γ.Δ.Μ. ο πρωταθλητής ξιφασκίας του Ολυμπιακού Γιώργος Τσουρούτας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

 


Η συμμετοχή και η διάκριση του 29χρονου αθλητή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι έρχεται μετά ακριβώς την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του από το χειρουργείο που είχε υποβληθεί τον περασμένο Αύγουστο στο αριστερό γόνατο.

Το πάθος του για την επιστροφή δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους που βρέθηκαν στον δρόμο του και χαρακτηριστική ήταν η επικράτηση του στον τελικό κόντρα στον Σέρβο Σρέσκοβιτς, με σκορ 15-7. Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διεθνές Τουρνουά ο Γιώργος Τσουρούτας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου πέρυσι, όμως τώρα νιώθω πιο δυνατός, πιο έμπειρος και πιο ικανός από ποτέ να διεκδικήσω τους στόχους μου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Αυτή η διάκριση ας είναι η πρώτη από μια σειρά που ξεκινάει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του Θρύλου που με τόνωσε ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα με μηνύματα του».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics