Breaking News
22 Αυγούστου 2017

Στην Ριέκα έφθασε -μετά από ταξίδι που είχε διάρκεια περίπου 2,5 ώρες- η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την κροατική ομάδα για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να υπερασπισθούν το 2-1 από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να επιστρέψουν -μετά την περυσινή διακοπή- στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος εφιστά διαρκώς την προσοχή των παικτών του και ζητά απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία, προκειμένου να επιτευχθεί η πρόκριση, θα έχει στην διάθεσή του τους Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics