Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2017

Κακή ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League καθώς οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 στο Καραισκάκη από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο!,

Τα γκολ των Πορτογάλων πέτυχαν οι Ντουμπιά (2') , Ζέλσον Μαρτίνς (13' ) και Μπρούνο Φερνάντες (43') ενώ ο Ολυμπιακός μείωσε στο τελος του αγώνα με δύο γκολ του Πάρντο στο 89΄ και στο 93΄.
Η Σπόρτινγκ είχε και τρία δοκάρια!
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Ρομαό, Φιγκέιρας, Ελαμπντελαουί - Μπατάλια, Μπρούνο Φερνάντες, Μπρούνο Σέζαρ
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ενγκελς, Ρομαό, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά (77΄ Πάρντο), Φορτούνης (46΄ Ζντιέλαρ), Μάριν, Τζούρτζεβιτς (62΄ Εμενίκε)
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (Ζόρζε Ζεσούς): Ρουί Πατρίσιο, Κόατες, Ματιέ, Πιτσίνι, Σίλβα, Μπατάλια, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ακούνια, Μπρούνο Φερνάντες (87΄ Ριστόβσκι), Ζέλσον Μάρτινς (71΄ Μπρούνο Σέζαρ), Ντουμπιά (62΄ Ντοστ)
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics