Breaking News
26 Οκτωβρίου 2017

Στα Ιωάννινα διανυκτέρευσε η Ολυμπιακή Φλόγα, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018.

 

To ταξίδι της Φλόγας ξεκίνησε το πρωϊ της Τετάρτης από την Πάτρα και πέρασε από την Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, προσφέροντας εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή στο Αντίρριο με τους μαθητές όλων των σχολείων να περιμένουν την Ολυμπιακή Φλόγα, στο άγαλμα του δρομέα που δεσπόζει στην περιοχή.

Στη συνέχεια το Ιερό Φως έφτασε στη Ναύπακτο όπου η υποδοχή ήταν αποθεωτική από τους κατοίκους της πόλης. Μάλιστα το άγαλμα που είναι αφιερωμένο στον πυρπολητή Γιώργο Ανεμογιάννη ταίριαξε απόλυτα με την Λαμπαδηδρόμο Γεωργία Τρουμπούκη που έφερε τη Φλόγα στο μώλο του λιμανιού της Ναυπάκτου.

Η Λαμπαδηδρομία συνεχίστηκε στο Μεσολόγγι, όπου η Πλατεία των Ηρώων κατακλύστηκε για μία ακόμα φορά από εκατοντάδες παιδιά που είδαν ζωντανό μπροστά στα μάτια τους, το σύμβολο του Ολυμπισμού. Επόμενος σταθμός το Αγρίνιο, με τον πρώην διεθνή παίκτη μπάσκετ Χρήστο Μυριούνη να ανάβει το βωμό στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ η Αρτα με το πανέμορφο γεφύρι της, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό στη συνέχεια, για την Ολυμπιακή Φλόγα.

Ιδανική κατάληξη τα Ιωάννινα, όπου ο βωμός άναψε από τα χέρια του Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας στο Ρίο Στέφανου Ντούσκου, που με την τετράκωπο πήρε την 6η θέση στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε κάθε μέρος της Ελλάδας που γίνεται τελετή, χαιρετισμό απευθύνουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας πόλης.

Σήμερα Πέμπτη, τρίτη ημέρας της Λαμπαδηδρομίας, η Φλόγα θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και αφού περάσει από Γρεβενά και Κοζάνη, θα καταλήξει στην Καστοριά.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics