Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2017

Η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν ήταν αρκετή καθώς η Γιουβέντους ήθελε την νίκη και την πήρε με 2-0 μέσα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

 

Ετσι, ο ΟΣΦΠ απόψε αποχαιρέτισε την ευρωπαϊκή πορεία του με την 5η ήττα σε 6 αγώνες, με την Γιουβέντους (χωρίς Μπουφόν, Πιάνιτς, Μάντζουκιτς) να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τερμάτισε 3η και θα συνεχίσει στο Europa League.

Το γκολ της νίκης για την ιταλική ομάδα έβαλε στο 15' ο Κουαδράδο, ενώ στο 82' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μπεν. Το σκορ άνοιξε σε ένα σημείο όπου η Γιουβέντους δεν ήταν καλύτερη, όμως βρήκε το ρήγμα στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι Περαιώτες παρότι κινδύνεψαν δεν δέχτηκαν δεύτερο τέρμα, όμως απ’ την άλλη δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεμονής ρίσκαρε περισσότερο και οι Πειραιώτες ήταν πιο απειλητικοί. Oμως δεν είχαν τύχη για να σκοράρουν ένα γκολ απέναντι στην ιταλική ομάδα που έκανε ιδανική διαχείριση για να πάρει αυτό που ήθελε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Σεμπά (46' Μάριν), Οτζίτζα (62' Φορτούνης), Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (70' Μπεν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαξ Αλέγκρι): Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι (70' Ρουγκάνι), Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Ντόουγκλας Κόστα, Κουαδράδο (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ιγκουαΐν.

Τα αποψινά αποτελέσματα του 4ου ομίλου:

  • Μπαρτσελόνα – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 2-0 (59’ Αλκάρεθ, 90' Ματιέ αυτ)
  • Ολυμπιακός – Γιουβέντους 0-2 (15’ Κουαδράδο, 90' Μπερναντέσκι)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Μπαρτσελόνα 14 (9-1)

2. Γιουβέντους 11 (7-5)

3. Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 8 (8-9)

4. Ολυμπιακός 1 (4-13)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics