Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2017

Το πμεγάλο ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, ξεχωρίζει από την σημερινή (11/12) κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League.

 

Η κληρωτίδα είχε πολλά... κέφια, καθώς εκτός από το ζευγάρι που θα τεθούν αντιμέτωποι δύο εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου, Ρονάλντο και Νεϊμάρ, ανέδειξε κι άλλα δύο σπουδαία ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα-Τσέλσι και Τότεναμ-Γιουβέντους.

Οι ομάδες που βρίσκονταν στο γκρουπ των «ισχυρών» θα αγωνιστούν εντός έδρας στο δεύτερο ματς, οπότε η Παρί θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς», ενώ γηπεδούχες στις ρεβάνς θα είναι και οι Μπαρτσελόνα, Τότεναμ.

Τυχερές της κλήρωσης μπορούν να χαρακτηριστούν οι Μάντσεστερ Σίτι κλαι Μπάγερν, που θα αντιμετωπίσουν τις Βασιλεία και Μπεσίκτας αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: Γιουβέντους-Τότεναμ, Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο-Λίβερπουλ, Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα, Τσέλσι-Μπαρτσελόνα, Μπεσίκτας-Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 13,14, 20 και 21 Φεβρουαρίου 2018, ενώ οι ρεβάνς στις 6,7,13 και 14 Μαρτίου.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, ενώ ο 63ος τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στάδιο «Ολιμπιίσκι» του Κιέβου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics