Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να προκαλέσει αίσθηση στους Χειμερινούς Αγώνες στη Νότια Κορέα και στο πλαίσιο αυτό έστειλε 229 μαζορέτες, αλλά και δεκάδες χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon. Το παρών θα δώσει και η μικρότερη αδελφή του 


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να συμμετάσχει η Βόρεια Κορέα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και από την στιγμή που πήρε αυτή την απόφαση, έχει δώσει εντολή σε όλους να βάλουν τα δυνατά τους για να προκαλέσει εντύπωση η χώρα του και να βγάλει από πάνω της τη... ρετσινιά της απομονωμένης.AP 18038115291691

Έτσι, λοιπόν, έδωσε εντολή να μεταβούν στη Σεούλ για τους Αγώνες και 229 πανέμορφες νεαρές μαζορέτες, αλλά και δεκάδες χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon. Οι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους, φρόντισαν ώστε η εμφάνισή τους να είναι τέτοια, ώστε να μην περνούν απαρατήρητες.

Ένα απ' αυτά που έχει ήδη σχολιαστεί, είναι η ενδυμασία που επιλέχθηκε. Όλες φορούν κόκκινα παλτά έως το γόνατο, με μαύρο γούνινο γιακά και μαύρα γούνινα καπέλα, με χαμηλά μποτάκια.

Την αποστολή περίμεναν στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου θα μένουν, πλήθος δημοσιογράφων, φωτογράφων και cameramen που κατέγραψαν κάθε τους κίνηση.


AP Photo/Ahn Young-joon. Pool

Στην τελετή έναρξης, η Βόρεια Κορέα επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη. Την εμφάνιση της μικρότερης αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, διότι άπαντες ξέρουν ελάχιστα για την ίδια και τη ζωή της.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics