Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2018

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε από το πρώτο ματς στην Ελβετία την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς συνέτριψε τη Βασιλεία με 4-0. Αντίθετα στο Τορίνο, Γιουβέντους και Τότεναμ αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 , αφήνοντας ανοιχτούςλογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Γουέμπλει.


Η Γιουβέντους μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Πιάνιτς ο Ιγκουαίν με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.
Στο 8' η "Κυρία" κέρδισε πέναλτυ όταν ο Μπερναρντέσκι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντέιβις.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιγκουαίν που έγραψε το 2-0.
Σταδιακά η Τότεναμ πήρε την κατοχή κι άρχισε να πιέζει την εστία της Γιουβέντους. Στο 26' ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Κέιν, αλλά στο 35' ο άσος των "Πετεινών' μπήκε στην περιοχή μετά από πάσα του Ντέλε Άλι, πέρασε τον Μπουφόν και πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-1.
Η Γιουβέντους έχασε ευκαιρία να κάνει το 3-1, καθώς κέρδισε νέο πέναλτυ, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντάγκλας Κόστα ανατράπηκε από τον Οριέ.
Ο Ιγκουάιν όμως με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη στο 57' ο Μπερναρντέτσκι σούταρε αλλά ο Λιορίς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η Τότεναμ απάντησε μ' ένα καλό σουτ του Κέιν που έδιωξε ο Μπουφόν στο 70'.
Κι ένα λεπτό μετά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Έρικσεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπενατιά, Πιάνιτς, Κεντίρα (65' Μπετανκούρ), Ιγκουαίν, Ντάγκλας Κόστα (92' Ασαμόα), Άλεξ Σάντρο, Μάντζουκιτς (76' Στουράρο), Μπερναρντέσκι.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Φερτόνγκεν, Σάντσεζ, Λαμέλα (89' Μόουρα), Ντάιερ, Κέιν, Ντεμπελέ, Ντελε Άλι (83' Σον), Έρικσεν (91' Βανιάμα), Οριέ, Ντέιβις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics