Breaking News
14 Μαρτίου 2018

Η Μπάγερν επικράτησε με σκορ 3-1 της Μπεσίκτας σε ένα ματς που είχε τη μορφή της τυπικής διαδικασίας μετά το 5-0 του Μονάχου, αλλά και πάλι έδειξε την ανωτερότητα της στο γήπεδο. Για όγδοη σερί χρονιά η Μπάγερν θα βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League.

 

Παρά το 5-0 στο πρώτο παιχνίδι ο Χάινκες δεν επέλεξε να ξεκουράσει όλους τους βασικούς του. Έτσι η ομάδα του Μονάχου είχε το πάνω χέρι από τη πρώτη στιγμή σε αυτή την αναμέτρηση. Στο 18’ Τιάγκο Αλκάνταρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην κίνηση έπειτα από μπαλιά του Τόμας Μίλερ, ενώ ο σκόρερ αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (46’) ο Γκιονούλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-2. Στο 59’ ο Βάγκνερ Λοβ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής για τη Μπεσίκτας μειώνοντας σε 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι στο 84’ σκοράροντας με το στήθος έπειτα από σέντρα του Ντέιβιντ Αλάμπα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ζενγίν, Γκιονιούλ, Μεδέλ, Ουισάλ, Ερκίν, Αρσλάν (60' Χάτσινσον), Εζιακούπ, Κουαρέσμα, Λενς (60' Ταλίσκα), Βάγκνερ Λοβ (75' Μπάμπελ), Πεκτεμέκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς (46' Ζούλε), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (35' Χάμες Ροντρίγκες), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι (68' Βάγκνερ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics