Breaking News
12 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/06) στην ελβετική Νιόν η κλήρωση των προ-προκριματικών γύρων του Champions και του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι 4 ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα θα «μονομαχήσουν» με έπαθλο ένα «εισιτήριο» για τον πρώτο προκριματικό γύρο, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν στις 10-11 και 17-18 Ιουλίου (σ.σ. η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου).


Ο προ-προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί υπό τη μορφή τουρνουά με δύο «νοκ άουτ» ημιτελικούς (26/6) και τελικό (29/6), το οποίο θα λάβει χώρα στο «Βικτόρια Στέιντιουμ» του Γιβραλτάρ. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του προ-προκριματικού γύρου θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν στην κλήρωση του προ-προκριματικού γύρου του Champions Leagueέχουν ως εξής:
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
1. FC Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)-Ντρίτα (Κόσοβο)
2. Λα Φιορίτα (Σαν Μαρίνο)-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)
ΤΕΛΙΚΟΣ
Νικητής 2-Νικητής 1

Οι πρώτες αναμετρήσεις στο Europa League είναι προγραμματισμένες για τις 28 Ιουνίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 5 Ιουλίου.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ως εξής:
Γιουρόπα (Γιβραλτάρ)-Πρίστινα (Κόσοβο)
Σαντ Τζουλιά (Ανδόρα)-Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα)
Ενγκορντάνι (Ανδόρα)-Φολγκόρε (Σαν Μαρίνο)
B36 Τόρσαβν (Νησιά Φαρόε)-Σεντ Τζόσεφς (Γιβραλτάρ)
Μπιρκιρκάρα (Μάλτα)-ΚΙ Κλακσβίκ (Νησιά Φαρόε)
Τρε Φιόρι (Σαν Μαρίνο)-Μπάλα Τάουν (Ουαλία)
Σεφν Ντρούιντς (Ουαλία)-Τρακάι (Λιθουανία)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics